Naix una femella de lleó marí en l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències

27/08/2014

Con esta cria, són ja 28 els exemplars de lleó marí que han nascut en l’Oceanogràfic des de 2002
Naix una femella de lleó marí en l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències celebra l’arribada ‘d’Aylin’, una femella de lleó marí que va nàixer el passat 10 d’agost, data en què va tindre lloc el fenomen de la ‘superlluna’, el que ha inspirat el seu nom als cuidadors (‘Aylin’ d’origen turc significa ‘halo de lluna’). La cria, amb un pes aproximat de 10-12 quilos, és filla d’Ambre i del mascle Alvin. Durant els pròxims nou mesos s’alletarà de sa mare abans de començar a menjar peix i podran augmentar fins mig quilo de pes cada dia.

Amb esta cria, són ja 28 els exemplars de lleó marí que han nascut en l’Oceanogràfic des de 2002. És una de les colònies reproductores de lleons marins de la Patagònia més important d’Europa, col·laborant així en la conservació i defensa de la vida marina. ‘Les Illes’ dels lleons marins és un dels punts més concorreguts de l’Oceanogràfic, una exhibició exterior on els visitants observen la colònia de lleons marins sud-americans, integrada en l’actualitat per 14 exemplars, 4 mascles i 10 femelles.

La xicoteta ‘Aylin’ roman junt amb sa mare en les piscines de reproducció i metgesses on viurà durant els pròxims mesos, abans de ser introduïda en la piscina d’exhibició junt amb la resta d’exemplars