L'Oceanogràfic compta amb un nou exemplar de dofí mular

23/11/2010

El Delfinario cuenta con 22 ejemplares, uno de los mayores grupos de Europa
L'Oceanogràfic compta amb un nou exemplar de dofí mular

La família de dofins de l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències, compta amb un nou exemplar que ha nascut recentment en el Delfinari. La cria va pesar al nàixer 10 quilos i es troba en la piscina de cria i reproducció junt amb sa mare.

El dofí s'alimentarà de llet materna durant almenys un any encara que a partir del sisé mes es combinarà este període de lactància amb la dieta habitual d'esta espècie a base de peix blau, com l'areng o l'espasí, una dieta que els permet augmentar de grandària ràpidament.

Serà a partir de l'any i mig quan es comence a observar certa independència de la cria respecte a la mare i començarà a desenvolupar els comportaments que li permeten compartir la piscina d'exhibició amb la resta d'exemplars.

Amb estos últims naixements, ja són huit els dofins nascuts en l'Oceanogràfic el que constata l'èxit dels seus programes de cria i reproducció. D'esta manera, el Delfinari compta en l'actualitat amb 22 dofins, un dels majors grups que poden trobar-se a Europa.

En total, ja són més de 500 exemplars de diferents espècies que han nascut en les instal·lacions de l'Oceanogràfic. A més de dofins, foques, lleons marins o pingüins, passant per musoles, àguiles marines, o cignes, ànecs, ibis i espàtules, entre altres.