La Ciutat de les Arts i les Ciències compartix en línia la pel·lícula 'Ritmes d’Amèrica'

07/05/2020

- El documental musical està disponible  en la web - També s’ha publicat en el canal Youtube de la Ciutat de les Arts i els Ciències l’espectacle de llums de l’Hemisfèric  
Imatge de la pel·lícula IMAX 'Ritmes d’Amèrica' estrenada en l’Hemisfèric en 2018

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua compartint continguts a través de la seua pàgina web i xarxes socials durant el confinament. Este divendres 8 de maig es podrà tornar a veure la pel·lícula 'Ritmes d’Amèrica', estrenada en l’Hemisfèric en 2018 i que ha sigut una de les pel·lícules millor valorades pel públic.

'Ritmos d’Amèrica' narra el viatge del cantant Àloe Blacc a través de les arrels de la música recorrent les grans ciutats com a Nova Orleans, Chicago, Nashville, Miami i Nova York on gràcies a la mescla de cultures van nàixer ritmes com el jazz, el blues, el country, el soul o el rock and roll.

La pel·lícula, després de 'Egipte:secrets de les mòmies', 'Dinosaures Alive' i 'Wild Ocean', forma part de la sèrie de projeccions que la Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat a disposició del públic gràcies a la col·laboració amb Giant Screen Films i MacGillivray Freeman Films. És una de les propostes del canal #SigoAprendiendoenCasa de la web de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Espectacle de llums

També la Ciutat de les Arts i les Ciències compartix en línia el 'show' de llums de l’Hemisfèric" que dóna la benvinguda als espectadors i es projecta abans de cada sessió. Es tracta de l’espectacle de llum que descobrix l’interior de l’Hemisfèric jugant amb les llums i guiats pel so.

Este espectacle, produït pel personal de projecció de l’Hemisfèric, és guiat per una melodia que comença suaument, mostrant per mitjà de la il·luminació de leds, xicotetes parts de l’esquelet interior de l’edifici. El show sorprén a l’espectador amb un final impactant que li permet descobrir la pantalla cúpula com un element de projecció, un complex de múltiples sistemes d’altaveus, projectors i estructures, que fan realitat les projeccions en l’edifici.