La Ciutat de les Arts i les Ciències aposta pel turisme familiar

23/12/2019

L’Hemisfèric i el Museu de les Ciències rebren el Segell de Turisme Familiar que avala la qualitat de la seua oferta
La Ciutat de les Arts i les Ciències aposta pel turisme familiar

L’Hemisfèric i el Museu de les Ciències disposen d’una oferta i instal·lacions adaptades a les demandes turístiques de les famílies. Així ho acredita el Segell de Turisme Familiar que ha rebut este matí el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, de mans de la presidenta de la Federació Valenciana de Famílies Nombroses, Celia Chavero, y el president de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), Benito Zuazu, entitat que atorga este aval turístic.  

El director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, ha destacat 'l’aposta per la qualitat turística i l’atenció al públic familiar' que desenvolupa el complex “i que li ha convertit en un dels principals destinacions turístiques per a les famílies”. 

La FEFN ha decidit entregar el certificat al Museu de les Ciències i a l’Hemisfèric després de comprovar que ambdós espais complixen una sèrie de requisits específics i característiques per a les visites de famílies amb xiquets, amb activitats d’interés per a públic infantil i adolescent, en un entorn segur i accessible, entre altres aspectes.

Oferta familiar 

Els tallers i exposicions dissenyats per als xiquets i les xiquetes entre els que destaquen “Científic per un dia”, “l’Espai dels Xiquets' i 'Érase una vez', així com les activitats de divulgació que es poden disfrutar en família com les conferències i observacions amb telescopis, en el Museu de les Ciéncies, i les projeccions aptes per a tots els públics, en l’Hemisfèric, configuren esta oferta orientada a les famílies amb fills.