La Ciutat de les Arts i les iències participa en la iniciativa internacional #MuseumWeek

11/05/2020

Este festival digital, que enguany se celebra de l’11 al 17 de maig, consistix a compartir contingut en  xarxes socials amb una etiqueta diferent cada dia
Imatge exterior del Museu de les Ciències en el passeig sud i el seu reflex en els llacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciéncies se suma a una nova edició de #MuseumWeek, un esdeveniment digital en què participen museus i institucions culturals de tot el món i que oferixen contingut original basat en el format "7 dies, 7 temes, 7 hashtags".

Així, els organitzadors del festival proposen que es compartisquen continguts diaris relacionats amb una etiqueta diferent  en la "Museum Week", que en esta edició se celebra del dilluns 11 al diumenge 17 de maig. Cada any seguix un lema i enguany és '”Tots units” dedicat a més a la lluita contra el COVID-19. 

El dilluns 11 de maig l’etiqueta  #HéroesMW, el dimarts 12 #CulturaEnCuarentenaMW, el dimecres 13 #JuntosMW, el dijous 14 #MomentosMuseoMW, el Divendres 15 #ClimaMW, el dissabte 16 #TecnologíaMW i el diumenge 17 de maig #SueñosMW. La participació dels seguidors i visitants, el Consell de la Infància, la difusió dels continguts virtuals i el canal #SigoAprendiendoenCasa són alguns dels temes previstos.  La Ciutat de les Arts i  les Ciències ha participat en este esdeveniment global des de la primera edició en 2014.