Muntatge dels escenaris de 'Tomorrowland' en la Ciutat de les Arts i les Ciències

15/01/2014

El complex continuarà amb la seua programació i horari habitual durant el rodatge de la pel·lícula, que s’inicia la setmana que ve
Muntatge dels escenaris de 'Tomorrowland' en la Ciutat de les Arts i les Ciències

En el lago sud i la terrassa del Museu de les Ciències s’han instal·lat en les últimes setmanes les estructures necessàries per a acollir el rodatge de 'Tomorrowland', la superproducció que Disney gravarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Inclús és possible observar les rèpliques de les naus espacials que s’han construït per a la pel·lícula i que descansen ja sobre la volada del Museu.


També en el Palau de les Arts, enfront de la gran escalinata i passarel·la per on accedix el públic,  s’estan col·locant les instal·lacions especials per a preparar les escenes de ciència-ficció que la multinacional gravarà en el complex. 
Està previst que la setmana que ve comence el rodatge de la pel·lícula que protagonitza George Clooney. La Ciutat de les Arts  i les Ciències continuarà la seua programació i horari habitual durant el temps en què s’estiga rodant la pel·lícula,a excepció del dilluns 27 de gener que el Hemisfèric estarà tancat al públic. 

Notícies relacionades:


12/12/13 Llargues cues en el segon dia de càsting per a la pel·lícula Disney 'Tomorrowland' 
05/12/13 Disney seleccionarà a 300 extres per a la pel·lícula 'Tomorrowland' els dies 11, 12 i 13 de desembre
18/10/14  Disney tria la Ciutat de les Arts i les Ciències per al rodatge de 'Tomorrowland'