Miranda Inzunza i Avila Santo inauguren l'activitat 'Un llac de concerts' dins del cicle 'Música en obert amb Berklee'

04/05/2014

Divendres que ve 9 de maig nou concert en directe a les 20:00 h en el llac del Museu de les Ciències
Miranda Inzunza i Avila Santo inauguren l'activitat 'Un llac de concerts' dins del cicle 'Música en obert amb Berklee' La compositora Miranda Inzunza i l'intèrpret de Hip Hop Avila Santo van inaugurar el divendres 2 de maig l'activitat 'Un llac de concerts' que s'emmarca dins del cicle 'Música en obert amb Berklee'. Miranda Inzunza va presentar cançons que ha compost en format acústic i que transmeten sentiments d'una manera única i personal. Per la seua banda, l'actuació d'Avila Santo, intèrpret del gènere Hip Hop, va transportar el públic a un autèntic univers psicodèlic.

Esta iniciativa forma part del cicle “Música en obert amb Berklee” amb el que la Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music, oferix un conjunt d'activitats gratuïtes que es realitzaran en els mesos de maig, juny i juliol. Els pròxims concerts se celebraran els dies 9 i 30 de maig, el 6, 13, 20 i 27 de juny, i el 4 de juliol.

Una altra de les accions que es duran a terme dins de “Música en obert amb Berklee” és la sessió especial de planetari en què música i astronomia es combinaran creant una experiència única per a celebrar l'arribada del solstici d'estiu. “Music from the Stars” se celebrarà el 21 de juny a les 22:00 hores en la Sala de Projeccions de l'Hemisfèric i el seu accés serà gratuït prèvia inscripció