MÉS DE 3.000 PERSONES HAN PARTICIPAT EN L'ACTIVITAT 'DORMIR AMB TAURONS'

13/09/2010

‘Trobada amb pingüins', 'Entrenador per un dia' i 'Passaport Animàlia' completen l'oferta d'activitats
MÉS DE 3.000 PERSONES HAN PARTICIPAT EN L'ACTIVITAT 'DORMIR AMB TAURONS'

Més de 3.000 persones han participat en l'activitat "Dormir amb taurons" en l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències des que es va posar en marxa al febrer del 2008. Dirigida a col·legis i a grups d'amics amb xiquets menuts i famílies, es tracta d'una experiència diferent, ja que els participants dormen davall el túnel submarí d'Oceans, un dels més grans del món. Al mateix temps, aprenen les principals característiques del solraig de sorra i el tauró gris i dels 9.000 peixos que habiten en el tanc com el peix serra o el peix lluna, entre altres.

A més, l'activitat inclou una gymkana nocturna per tot l'Oceanogràfic acompanyats per monitors especialitzats, sopar en el restaurant Oceans, desdejuni i la possibilitat de visitar el complex l'endemà.

Esta proposta, que compta amb l'apadrinament de l'empresa de matalafs Dupen, s'emmarca dins de les activitats de l'Oceanogràfic que permeten al públic tindre un major coneixement dels animals marins i el seu entorn, de la importància de la conservació i protecció mediambiental, com són "Passaport Animàlia", "Entrenador per un dia" i "Trobada amb Pingüins"

Trobada amb pingüins

Es tracta de la nova activitat posada en marxa en l'Oceanogràfic des del passat 1 de setembre i que ja ha tingut més de 100 participants, de manera que l'aforament es completa tots els dies. Els visitants descobrixen els secrets dels pingüins Humboldt en la seua pròpia instal·lació, alimentant-los i aprenent sobre les característiques d'esta espècie.

De la mà dels cuidadors, aprenen algunes de les particularitats d'este animal que pot contemplar-se en una de les piscines del nivell superior de la Torre de Temperats. Inclús, podran realitzar una visita a la incubadora d'aus, on es crien a mà alguns pollets abans de ser traslladats a la zona d'exhibició.

“Trobada amb Pingüins” es realitza tots els dies, a les 15.15 hores i en grups de 10 persones com a màxim i 6 com a mínim. Per a més informació sobre l'activitat, pot telefonar-se al 902 100 031. Les entrades per a desenvolupar esta activitat només s'adquirixen en les taquilles de l'Oceanogràfic.

Els visitants de l'Oceanogràfic poden a més assistir a l'activitat ‘Passaport Animàlia', que des de setembre del 2007 ha comptat amb més de 2.140 participants i que se celebra tots els caps de setmana, i inclús convertir-se en ‘Entrenador per un dia', que ha registrat més de 350 visites des de setembre del 2009, un gran èxit donat que suposa aproximar-se als mamífers marins de l'Oceanogràfic durant tota una jornada junt amb els seus cuidadors i de forma personalitzada (un màxim de 2 persones al dia).