Més de 15.000 persones han visitat la Ciutat de les Arts i les Ciències durant el Festival de Nadal

18/12/2005

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha rebut més de 15.000 persones durant la celebració del Festival de Nadal que en la V edició ha oferit un ampli programa d’activitats en el Museu de les Ciències Príncipe Felipe, L’Hemisfèric i L’Oceanogràfic. Teatre, contacontes, animacions, tallers, els Simpson i el concert dels Lunnis, famosos personatges de televisió, han sigut, entre d’altres, les propostes d’enguany.
Més de 15.000 persones han visitat la Ciutat de les Arts i les Ciències durant el Festival de Nadal

 

En l’anell perimetral de L’Hemisfèric s’han representat obres de teatre relacionades amb dos importants personatges de la literatura, el Quixot i l’escriptor Jules Verne. Durant el cap de setmana, l’anell perimetral de L’Hemisfèric ha acollit diversos tallers de manualitats per a fer marcadors de pàgines, titelles o coets. En el Museu de les Ciències s’han fet tallers de joguets, animació ADN, Foucault, diàlegs, avions i cabuts. A més, els visitants han pogut participar en jocs d’equip com el paracaigudes, i de manualitats com les carioques o asteroides.

També el Museu i L’Hemisfèric han oferit la Fira Medieval de la Ciència i contacontes. A més, els Simpson han participat en este Festival de Nadal en l’exhibició dels dofins i interactuant amb el públic. I hui diumenge, els Lunnis han sigut els grans protagonistes de la jornada perquè els habitants del planeta imaginari Luna Lunera han oferit dos concerts en el delfinari en què han presentat les nadales del seu últim disc.