Més de 100.000 visites en la Ciutat de les Arts i les Ciències durant el pont de desembre

09/12/2010

Més de 100.000 visites en la Ciutat de les Arts i les Ciències durant el pont de desembre

Més de 100.000 persones han visitat la Ciutat de les Arts i les Ciències des del dissabte 4 al dimecres 8 de desembre per a conéixer l'àmplia oferta que oferix el complex convertit en destí turístic de referència. El dilluns 6 de desembre va concentrar la major afluència de públic amb més de 30.000 visitants.


Durant el pont de desembre, prop de 48.000 persones han visitat el Museu de les Ciències que compta amb noves exposicions com ‘Gravetat Zero'. Este espai inclou una sala on es retroprojecten imatges de l'espai en moviment i que es reflectixen en les cinc superfícies revestides d'espills (les tres parets, el sòl i el sostre) creant una sensació de plans infinits.
L'Hemisfèric ha comptat amb més de 13.700 espectadors que han pogut optar per una variada programació IMAX entre la que destaca la nova pel•lícula “Hubble. Explorant l'Univers” realitzada en col•laboració amb la NASA i que narra la quinta missió de manteniment d'este telescopi realitzada en 2009.


En l'Umbracle. ‘Entre Dinosaures' ha rebut més de 12.000 visitants del 4 al 8 de desembre. També en este espai, l'exposició ‘Univers Ripollés', una col•lecció de 20 escultures firmades per l'artista castellonenc de lliure accés, ha comptat amb una gran afluència de públic durant els dies de pont.


Entre les novetats que han pogut conéixer els més de 31.500 visitants de l'Oceanogràfic, destaca la recent incorporació de quatre exemplars de Pingüins Reials en la instal•lació dedicada a l'Antàrtic, junt amb una col•lecció de 28 fotografies impreses sobre llenç, preses per Daniel García, responsable de veterinària de l'Oceanogràfic en els seus dos viatges a l'Antàrtida en 2007 i 2010.