Més de 1.000 escolars han participat en el concurs de dibuix davall el lema 'La Llum del Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'

27/11/2015

Del 18 de desembre al 6 de gener programació especial de Nadal a la Ciutat de les Arts i les Ciències
Més de 1.000 escolars han participat en el concurs de dibuix davall el lema 'La Llum del Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències' Més de 1.000 escolars han participat en el concurs de dibuix davall el lema "La Llum del Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències". Hui ha acabat el termini per a enviar els treballs al Museu de les Ciències Príncep Felipe.

Esta nova edició compta amb la col·laboració d’Energy Sistem, empresa que ha donat els premis: una tablet, un mp4 i una music box.  La selecció de les obres es realitzarà basant-se en la qualitat del treball i la creativitat en la interpretació del tema.

La convocatòria del concurs de dibuix és la primera de les activitats que es posa en marxa amb motiu de les festes nadalenques. Del 18 de desembre al 6 de gener els visitants de la Ciutat dels Arts i les Ciències podran disfrutar en l’entorn del Museu de les Ciències i de l'Hemisfèric del tradicional mercat nadalenc, una pista de gel, actuacions musicals, 'foodtrucks' i tallers per a tota la família.

Programació especial de Nadal