La Ciutat de les Arts i les Ciències ja està preparada per acollir la meta de la marató Valencia Trinidad Alfonso

28/11/2022

Les persones inscrites en la carrera podran obtindre 15% de descompte en les entrades del Museu, l' Hemisfèric i l' Oceanogràfic
La Ciutat de les Arts i les Ciències ja està preparada per acollir la meta de la marató Valencia Trinidad Alfonso

Este diumenge 4 de desembre la Ciutat de les Arts i les Ciències de València acull un any més la meta de la Marató València Trinidad Alfonso. La passarel·la de més de 300 metres de llarga i 10 d'ampla ja està instal·lada en el llac de l'Hemisfèric per a rebre als més de 30.000 corredors inscrits en esta nova edició. L'esdeveniment començarà a partir de les 8 hores en el pont de Montolivet i es prolongarà fins a les 15 hores, amb l'arribada a meta dels participants. 

Les persones que participen en la prova, mostrant el seu dorsal o polsera en les taquilles, tenen un 15% de descompte en la compra de les entrades, combinades o no, del Museu, Hemisfèric i Oceanogràfic. El descompte és extensible a més a 3 acompanyants i s'aplicarà fins al 31 de desembre de 2022. 

El divendres 2 i el dissabte 3 de desembre se celebra Expodeporte en el Museu de les Ciències, on els corredors poden recollir el seu dorsal i borsa del corredor, amb estands de les principals marques relacionades amb el running.