LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CONTINUARÀ COM A EIXIDA I META DE LA MARATÓ VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO FINS A 2019

15/11/2016

-Diumenge que ve 20 de novembre més de 19.000 corredors participen en la 36a edició de la popular prova a València  - El director general de la Ciutat dels Arts i els Ciències, Enrique Vidal, i el president de la Societat Esportiva Correcaminos, Francisco Borau, firmen el conveni de col·laboració entre ambdós entitats per a refermar la relació
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CONTINUARÀ COM A EIXIDA I META DE LA MARATÓ VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO FINS A 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Marató València Trinidad Alfonso EDP han firmat un conveni que confirma la seua relació durant quatre anys més. D’esta manera, la prova de 42.195 metres de la Ciutat del Running manté l’escenari únic de la Ciutat dels Arts i els Ciències que serà escenari de l’eixida i arribada de la popular carrera fins a 2019.

La firma de l’acord de col·laboració entre el director del complex, Enrique Vidal, i el president de la Societat Esportiva Correcaminos, Francisco Borau, entitat que organitza junt amb l’Ajuntament de València la carrera popular, s’ha realitzat durant la presentació de la Marató València Trinidad Alfonso, celebrada este matí en l’anell perimetral de l’Hemisfèric.

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la carrera 10K se celebren este diumenge 20 de novembre a partir de les 8:30 hores. S’han inscrit més de 19.000 corredors per a la marató i més de 8.500 per a la 10k, en total més de 27.500 corredors que convertixen a València en una de les cites més esperades de la temporada runner.

Activitats paral·leles

A més de la carrera, se celebren activitats paral·leles i esdeveniments extraesportius que comprén amb més de 150 animacions disposades al voltant del circuit i propostes com la Marató Fotogràfica de València, el Running Faller o el Shopping Run, entre moltes altres.

El Museu de les Ciències acollirà l’ExpoDeporte València, la fira del corredor de la marató amb horari de 10 a 20 hores el divendres 18 i dissabte 19, i una àmplia programació per a tots els públics en què destaca l’Impulsa València, un mini marató i el Breakfast Run, un entrenament matinal i festiu que transcorrerà pel Circuit 5k dels Jardins del Túria el dissabte 19 de novembre. 
 
Més informació Marató València Trinidad Alfonso