Els tallers de Ciència a escena i la projecció infantil 'Tortugues 3D + El Petit Príncep 3D', propostes amb xiquets

05/12/2012

Descobrix la ruta 'animal' i L' Espai dels Xiquets en el Museu o busca a Nemo en l'Oceanogràfic
Els tallers de Ciència a escena i la projecció infantil 'Tortugues 3D + El Petit Príncep 3D', propostes amb xiquets

Els tallers de 'La ciència a escena' i els seus experiments en directe són una de les activitats que proposem per a este pont, on gaudiran xiquets i majors. Es realitzen en sales especials en la planta baixa del Museu i per només 2,05 euros per persona, sense necessitat de comprar l'entrada general al Museu.

En esta entrevista i vídeo amb Vicente Pelegero, el nostre responsable de Divulgació i Creativitat Científica, podràs veure en què consistix i com és de divertida la Ciència a Escena.

Una altra de les opcions que proposa el Museu és descobrir la seua ruta més 'animal'. En el Museu hi ha un zoo molt especial amb el que aprendre ciència de forma divertida. Des de rèptils i els sorprenents axolots, passant per una visita al curiós formiguer fins al naixement en directe de pollets.

I de la ciència en directe en el Museu, ens n'anem a l'Hemisfèric on els xiquets compten amb una projecció especialment pensada per a ells: ''Tortugues 3D + El Petit Príncep 3D'. Dos animacions infantils en cine digital 3D en una mateixa sessió: 'Tortugues 3D', l'increïble aventura d'una tortuga que viatja al voltant del món i 'El Petit Príncep 3D', la màgia de l'entranyable història d'Antoine de Saint-Exupéry.

Veure tràiler ''Tortugues 3D + El Príncep Xiquet 3D'

A més d'estes propostes, en la Ciutat de les Arts i les Ciències hi ha continguts especialment dissenyats perquè els xiquets juguen i desenvolupen la seua creativitat, com l'Espai dels Xiquets i l'Escola del Cadet de l'Espai, les propostes infantils favorites dels xiquets que visiten el Museu de les Ciències. Veure vídeo activitats amb xiquets en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

També en el seu recorregut per l'Oceanogràfic, els xiquets gaudixen amb els dofins, les foques, les belugues i els taurons, busquen a ‘Nemo' en Tropicals i inclús se submergixen en el cor d'una onada. I fins poden trobar un rèplica de vaixell pirata inspirada en la Perla Negra de Jack Sparrow en l'exposició 'La Flota d'El Polit”, que reunix més de 50 embarcacions de diverses èpoques.

A més,  ara es pot aprofitar la promoció de preu especial per al passe familiar anual: si adquirixes l'entrada conjunta de Museu, Oceanogràfic i Hemisfèric, per un poc més, podràs visitar-nos les vegades que vulgues durant tot l'any. Més informació Passe Anual Familiar a 38 euros.