Els tallers científics i les projeccions IMAX completen l'oferta nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències

30/12/2014

Després de l’èxit de ‘Golula’, el pròxim cap de setmana el carrer Major del Museu acull els musicals Blancanieves (3 de gener) i Hansel i Gretel (4 de gener)
Els tallers científics i les projeccions IMAX completen l'oferta nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències Tots els dies a les 13 hores els xiquets poden convertir-se en ‘Científics per un dia’ en el Museu de les Ciències, mentres que en l’Hemisfèric és possible contemplar en gran format IMAX des del més microscòpic en ‘Mirant l’invisible’ a les galàxies ‘d’Univers ocult’. Només són algunes de les moltes propostes que oferix el complex durant estos dies en què àmplia la seua oferta i horari amb més tallers i projeccions.

A més continua la programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències que inclou espectacles teatrals familiars en el Museu de les Ciències- els musicals Blancanieves, 3 de gener, i Hansel i Gretel, 4 de gener- una pista de patinatge sobre gel i el tradicional mercat ambulant nadalenc en l’Umbracle.

El Museu de les Ciències fins al 6 de gener programa els següents tallers de Ciència a Escena: Fred Fred (11:45), ‘Científic per una dia’ (13 hores, excepte l’1 de gener a les 18:30 h), Horror al buit (16 h, els dies 2, 4 i 6 de gener), Aluzina! (16 hores els dies 30 i 31 de desembre, 3 i 5 de gener) i Màgia Química a les 17:15 hores. Els visitants poden assistir al ‘Teatre de l’Electricitat’ (sessions a les 11, 12, 13, 15, 16, 17 i 18 hores, excepte 31 de desembre última sessió a les 17 h i l’1 de gener sessions de 16:30 a 18:30 h) i els més menuts disfrutaran en l’Espai dels Xiquets amb diverses sessions al llarg del dia.

‘Comunicant: dels senyals de fum als satèl·lits’ és la nova exposició del Museu de les Ciències i s’organitzen visites guiades (11, 12, 13, 15, 16, 17 i 18 hores, excepte el 31 de desembre última sessió 17 hores i l’1 de gener sessions a les 16, 17, 18, i 19 h) per a conéixer millor esta mostra que realitza un amé viatge en el temps a través de l’evolució de la telecomunicació i la seua influència en la vida quotidiana. Els dies 31 de desembre el Museu tanca a les 18 hores i l’1 de gener de 2015 l’horari és de 16 hores a 20 hores.
L’Hemisfèrictambé ha ampliat el nombre de sessions amb projeccions des de les 11 hores fins a les 20 hores ( excepteels dies especials 31 de desembre i 1 de gener, consultar horaris )Tortugues. ‘3D El+Principito 3D per als’, més menuts, Mil ‘milions de sols Mirant’, ‘l’invisible Univers’, ‘ocult’, ‘L’últim escull i’ les sessions especials del planetari amb narració en directe Les ‘Nocturnes d’hivern els’ dissabtes a les 20 hores completen l’oferta.

Teatre en el Museu

Després de l’èxit de ‘Golula’ este passat cap de setmana, l’espectacle continua amb ‘Blancanieves el musical’ el dissabte 3 de gener i ‘Hansel i Gretel’ el diumenge 4 de gener, a les 19 hores en El Carrer Major del Museu de les Ciències. Les entrades tenen un preu únic de 12 euros a partir de 3 anys i inclouen a més l’accés al Museu de les Ciències des de les 15 hores. ‘Blancanieves el musical’ és una nova versió del conte dels germans Grimm ambientat en 1950, amb una renovada visió pensada per a disfrutar en família. Amb ‘Hansel i Gretel’ descobrirem novament la història dels dos germans en format musical i amb cançons originals, protagonitzat per artistes procedents de les millors produccions de teatre musical del país.

I fins al dilluns 5 de gener continua la campanya ‘Un joguet, una entrada, un bon Nadal’ que permetrà l’entrada gratuïta als xiquets menors de 12 anys que donen un joguet o un kit de material escolar nou o en bon estat, per la compra d’un adult. A més, en el mercat ambulant de l’Umbracle hi ha instal·lats més de 30 llocs de venda d’artesania i productes nadalencs, restauració i activitats infantils, en el mercat ambulant exhibix a més un betlem aportat per l’Associació de Belenistas. Els xiquets podran deixar les seues cartes a l’emissari real i disfrutar amb tallers gratuïts, pintacaras, atraccions ecològiques de fusta, mini golf, unflable o compte contes, entre altres activitats.