Els socis del Passe Anual disfruten d'activitats especials els caps de setmana

30/01/2014

Fins al 9 de febrer, el Passe Anual Familiar s’oferta des de 38 euros
Els socis del Passe Anual disfruten d'activitats especials els caps de setmana

Els socis del Club CAC disfruten d’activitats especials els caps de setmana amb el programa ‘Findes sense fi’ que inclou tallers i visites guiades en la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com excursions, visites culturals i accions amb empreses col·laboradores. Es tracta d’una oferta dissenyada de forma exclusiva per a les persones que compten amb passe anual i que es realitza els dissabtes i diumenge al matí.

Durant els mesos de gener, febrer i març, esta programació especial inclou el taller ‘Robots’ de La Ciència a Escena i la visita guiada a l’exposició ‘Memòria Gelada’, activitats que se n’aniran alternant cada cap de setmana.

Este dissabte i diumenge, els socis del Club CAC que s’han apuntat als ‘Findes sense fi’ participen d’11 a 12 hores en el taller ‘Robots’. En este taller s’aborda les aplicacions de la robòtica a través d’experiències interactives com el funcionament d’un braç articulat industrial, manipular sensors per a descobrir què és la visió artificial i inclús programar el seu propi robot ‘espacial’ per a una missió a Mart.

El pròxim cap de setmana els socis del Passe Anual podran participar en una visita guiada a l’exposició ‘Memòria Gelada’, amb un recorregut en què, acompanyats per monitors, coneixeran curiositats dels grans viatges de l’explorador Amundsen a les regions polars.

D’octubrea desembre el programa va incloure una visita guiada a l’exposició Gravetat ‘Zero i’ el taller Micrarium ‘de’ la Ciència a Escena. Els membres del passe anual reben la informació per correu electrònic i poden apuntar-se als ‘Findes sense fi’ a través del compte club@cac.es. Les places són limitades.


Promoció Passe Anual

Amb el Passe Anual Ciutat de les Arts i les Ciències es pot visitar el Museu de les Ciències, de l’Oceanogràfic i de l’Hemisfèric durant 365 dies per poc més del preu d’una entrada.

A més, fins al 9 de febrer continua la promoció especial amb importants descomptes i ara és possible ser soci des de 38 euros per persona per a les famílies amb xiquets entre 4 i 16 anys i 48 euros per als passes individuals. Estos preus suposen descomptes del 33% i el 37% respectivament, en relació a les tarifes habituals que són de 57,10 euros per persona per a les famílies i de 76,20 euros per als passes individuals.

En el cas de les famílies nombroses, com conserven el 15% de descompte addicional, arribaran a un estalvi de quasi el 50% de descompte sobre el preu oficial familiar, a més a partir del tercer fill inclòs el Passe Anual és gratis.

Més de 13.000 socis formen part del Club CAC, una iniciativa posada en marxa fa més de cinc anys i que permet l’entrada il·limitada als edificis. El Passe Anual oferix a tots els seus socis l’accés gratuït a algunes exposicions itinerants, projeccions i esdeveniments especials, evitar les cues passant directament per torns, aprofitar els descomptes en les botigues, restauració i aparcament i disfrutar de més de 60 acords amb altres museus, parcs d’oci i empreses.