Els espais protegits de la Comunitat Valenciana en Els Dimarts de L´Oceanogràfic

03/05/2005

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua hui el cicle Els Dimarts de L’Oceanogràfic amb la conferència “Espais protegits a la Comunitat Valenciana: dels Columbrets a Benidorm. Gestionant el conflicte entre conservació i usos recreatius”, que serà impartida per Juan Jiménez, de la Conselleria de Territori i Habitatge. Els espais protegits centraran la conferència, que inclou la projecció prèvia d’un documental.  
Els Dimarts de L’Oceanogràfic és una activitat de divulgació organitzada per la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l’objectiu de promoure el coneixement sobre el medi marí. Al llarg del cicle, experts nacionals i internacionals en biologia, ecologia i gestió dels recursos marins tractaran temes relacionats amb la conservació dels ecosistemes marins, la contaminació, els prats d’altina o la pesca sostenible, entre d’altres.

La pròxima cita serà el 17 de maig amb la conferència sobre l’impacte de la contaminació en les comunitats atlàntiques, a càrrec de Victoriano Urigorri, del Departament de Biologia Animal de la Facultat de Biologia de la Universitat de Santiago de Compostel•la.

• Dimarts 3 de maig
• 18.00 hores
• Auditori Mar Roig de L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències