Els compositors Fabien Aubry i David Vázquez guanyen el concurs 'Posa-li música a les estreles'

10/04/2014

El seu treball serà la banda sonora del planetari ‘Les Nocturnes’ de l’Hemisfèric
Els compositors Fabien Aubry i David Vázquez guanyen el concurs 'Posa-li música a les estreles' Les composicions musicals de Fabien Aubry i David Vázquez són les guanyadores del concurs ‘Posa-li música a les estreles’ convocat per la Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Les Naus Espai de Creació Contemporània per a dotar de banda sonora al planetari ‘Les Nocturnes’ de l’Hemisfèric. A més d’este primer premi, els treballs d’Eladio Rubio i Serena Conese han rebut una menció especial del jurat.

Les peces guanyadores, cada una d’elles de 30 minuts de duració, destaquen per la seua riquesa instrumental, la seua gran adaptació al contingut de ‘Les Nocturnes’, la seua coherència i maduresa compositiva, així com per la seua capacitat per a provocar sensacions i emocions en l’oient.

El premi per a Fabien Aubry i David Vázquez consistix en la gravació i edició de la seua composició en els estudis professionals de Les Naus. La peça es podrà escoltar en cada una de les pròximes sessions que es facen a partir d’ara en Les Nocturnes en l’Hemisfèric. El dit premi s’entregarà als guanyadors en una cerimònia especial que es realitzarà en l’Hemisféric el pròxim 1 de juliol amb motiu de l’estrena de ‘Les Nocturnes d’estiu’. En els crèdits finals de la sessió apareixeran citats expressament ambdós autors com a creadors de la música de la sessió.

En el concurso ‘Posa-li música a les estreles’ s’han inscrit un total de 20 compositors de distintes parts d’Espanya i el món - València, Salamanca, A Corunya, Santa Cruz de Tenerife, Madrid, Sevilla, Cadis, Mèxic i França- dels que finalment deu van presentar la seua creació musical.