L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències projecta la pel.lícula 'Rolling Stones at the Max'

12/07/2005

L’Hemisfèric projecta des del 14 de juliol fins al 15 de setembre la pel.lícula IMAX Rolling Stones at the Max cada dijous, divendres i dissabte a les 22.00 hores, i durant el mes d’agost també els diumenges amb el mateix horari. Amb esta nova projecció s’amplia l’oferta que la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix per a este estiu, especialment en horari nocturn.

 

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha destacat que L’Hemisfèric “permetrà a tots els visitants gaudir d’una manera privilegiada de l’únic concert gravat en gran dimensió del grup”. Filmat a Torí, Berlín i Londres, este concert es va gravar durant la gira Steel Wheels/ Urban Jungle i inclou clàssics com Satisfaction, Ruby Tuesday, Brown Sugar, Mixed Emotions i Star Me up.

Jorge Vela ha ressaltat que la pel•lícula “oferix l’oportunitat d’assistir a un dels espectaculars directes d’este grup llegendari d’una manera totalment diferent, en una pantalla de 900 metres quadrats de superfície i amb 12.000 watts de so, la qual cosa convertix esta projecció en una experiència que pareix real, com si el públic es trobara en primera fila just davant de l’escenari”.

Amb una duració de 90 minuts, el doble de l’habitual en pel•lícules IMAX, Rolling Stones at The Max es projectarà cada dijous, divendres i dissabte a partir del 14 de juliol i fins al 15 de setembre a les 22.00 hores, i durant el mes d’agost, també els diumenges a la mateixa hora. El preu de l’entrada correspon a sessió doble, de 10 euros.

D’esta manera, s’amplia l’oferta que la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix als visitants durant este estiu i completa així els continguts de L’Hemisfèric, que actualment inclou les pel•lícules IMAX El misteri del Nil, Adrenalina, El Gran Canyó, Ritme, Sos planeta i els espectacles de planetari Altres mons i El cel d’estrela.

També per a este estiu, L’Hemisfèric ha preparat el cicle Les Nocturnes, sessions de planetari narrades per un astrònom en què els assistents gaudiran de l’astronomia i la música durant les nits d’estiu els dies 20 i 27 de juliol i a l’agost els dies 3 i 10, segons que ha explicat el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Els horaris del complex de divulgació científica i cultural s’amplien durant l’època estival. Així, el Museu de les Ciències Príncipe Felipe obrirà fins a les 20.00 hores, L’Hemisfèric amplia el nombre de sessions i, en el cas de L’Oceanogràfic l’horari durant el mes d’agost es prolongarà fins a les 00.00 hores i oferirà exhibicions nocturnes del Delfinari.