L'Espai dels Xiquets, Superherois i l'Escola Cadet de l'Espai, propostes divertides per a aprendre ciència

14/09/2012

Fins a este diumenge 16 de setembre el Museu obri de 10 a 21 hores
L'Espai dels Xiquets, Superherois i l'Escola Cadet de l'Espai, propostes divertides per a aprendre ciència

L'Espai dels Xiquets i l'Escola del Cadet de l'Espai són les propostes infantils favorites dels xiquets que visiten el Museu de les Ciències. I per a tots els públics, l'exposició ‘Marvel Superherois' ens descobrix la ciència que s'amaga darrere dels poders de Spiderman, Hulk o Magneto. En estos espais els més menuts gaudixquen alhora que aprenen i a més este cap de setmana, fins al diumenge, encara es manté l'horari d'estiu en el Museu, que obri les seues portes de 10 a 21 hores.


En "L´Espai dels Xiquets" experimenten amb els sentits, la naturalesa de l'aigua, el món dels animals i fins construïxen una casa. Es tracta d'una zona recomanada per a xiquets d'entre quatre i set anys, en la que poden jugar i experimentar acompanyats per monitors especialitzats. L'estrela és la denominada ‘Casa Inacabada' que construïxen en equip amb rajoles gegants de goma, vagonetes i carrils per a transportar el material i fins una grua. Es completa amb dos mòduls expositius adjacents: "Benvinguts a la vida", una macroincubadora on divertits pollets ixen, literalment, de la closca; "Mascota animada", una simpàtica creació virtual que està en comunicació directa amb els xiquets a través d'una gran pantalla.

Del Professor Bombeta als superherois

També en el Museu de les Ciències un simpàtic robot, el Professor Bombeta, els explicarà com és el Sistema Solar. En l'Escola del Cadet de l'Espai, gràcies a un espectacle audiovisual, ajudats pel "Professor Bombeta" i el seu ajudant "Sparky" podran preparar-se futurs cadets de l'espai. El tema desenvolupat en les sessions és fer comprensible a escala humana les distàncies entre els planetes del sistema solar. Hi ha sessions des de les 10:30 hores a 13:45 hores i de 15:30 hores a 20:30 cada 15 minuts.


Davall el lema “Viu els còmics! Viu la ciència!”, l'exposició ‘Marvel superherois - La ciència dels superherois' invita al visitant a submergir-se en el món del còmic i descobrir a poc a poc com els superherois incorporen la ciència en les seues aventures. Descobrir el secret de Spiderman i emular el fotògraf del Daily Bugle enfilant-se per una paret, o investigar si hi ha alguna base científica que explique la ira de Hulk. Estes són algunes de les propostes interactives que oferix el Museu de les Ciències amb l'exposició "Marvel Superherois", ubicada en la tercera planta.

Descobrix en este vídeo les millors activitats per a xiquets en el Museu de les Ciències.