Les praderies d´altina en Els Dimarts de L´Oceanogràfic

18/04/2005

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua demà el cicle Els Dimarts de L’Oceanogràfic amb la conferència “Els boscos submarins” que serà impartida per Alfonso Ramos, del Departament de Ciències Ambientals de la Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant, i que començarà a partir de les 18.00 hores a l’Auditori Mar Roig. Els prats d’altina centraran la conferència, que serà precedida per la projecció d’un documental.  
Els Dimarts de L’Oceanogràfic és una activitat de divulgació organitzada per la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l’objectiu de promoure el coneixement sobre el medi marí. Al llarg del cicle, experts nacionals i internacionals en biologia, ecologia i gestió dels recursos marins tractaran temes relacionats amb la conservació dels ecosistemes marins, la contaminació, els prats d’altina o la pesca sostenible, entre d’altres.

La pròxima cita serà el 3 de maig amb la conferència “Espais marins protegits a la Comunitat Valenciana: dels Columbrets a Benidorm. Gestionant el conflicte entre conservació i usos recreatius” a càrrec de Juan Jiménez, de la Conselleria de Territori i Habitatge de la Generalitat Valenciana.

• Dimarts 19 d’abril
• 18.00 hores
• Auditori Mar Roig de L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències