'Les Nocturnes' permetran gaudir d'astronomia i música durant les nits d'estiu a L'Hemisfèric

20/06/2005

Per segon any consecutiu, L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències organitza Les Nocturnes, sessions de planetari narrades per un astrònom que permeten gaudir de l’astronomia i la música durant les nits d’estiu.
'Les Nocturnes' permetran gaudir d'astronomia i música durant les nits d'estiu a L'Hemisfèric L’espectador es podrà delectar amb sessions de planetari en directe que li permetran saber més sobre el cel estival. Com és habitual, en els programes de planetari la música tindrà un lloc destacat i acompanyarà el públic en la recreació del firmament.

Totes les sessions de Les Nocturnes, que duren una hora, es faran a la sala de projeccions de L’Hemisfèric, on el projector d’estreles Zeiss VIII, capaç de projectar fins a 9.100 estreles amb gran precisió i simular qualsevol fenomen astronòmic amb una exactitud sorprenent, farà que el cel nocturn siga protagonista d’esta activitat.

Per a esta edició, L’Hemisfèric incorpora la possibilitat d’aprendre a explorar el cel amb uns prismàtics amb l’ajuda dels astrònoms de L’Hemisfèric i sempre davall de la pantalla gegant de 900 m2 del planetari. Les sessions seran a les 22.30 hores els dies 20 i 27 de juliol; i a l’agost, els dies 3 i 10. L’entrada té un preu de 4 euros i pot adquirir-se en els punts habituals i a través del telèfon 902 100 031.