'Las Nits del Museu de les Ciències' comencen hui dijous amb el mag i monologuista Piter Pardo

10/07/2014

A partir de les 21:15 h. en la terrassa exterior del Museu
'Las Nits del Museu de les Ciències' comencen hui dijous amb el mag i monologuista Piter Pardo

El mag i monologuista Piter Pardo inaugura hoy dijous 10 de juliol 'Les Nits del Museu de les Ciències',  nova proposta de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a disfrutar de les terrasses i entorn de llacs del complex. L’espectacle que presentarà este reconegut humorista valencià es titula “PAREJASJAS”.


Tots los dijous de juliol i agost, i el 4 de setembre, a partir de les 21:15 hores per només 6 euros, se celebraran 'Les Nits del Museu de les Ciències': esta activitat inclou un espectacle en directe en el llac del Museu de les Ciències enfront de la terrassa del Passeig Sud, a més es podrà disfrutar d’una consumició. Monòlegs, comèdies màgiques, humor en directe amb artistes reconeguts en els circuits.


Esta nova activitat s’emmarca en les propostes que la Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa este estiu per a disfrutar de les nits en el complex de divulgació cultural. Els dimarts son ‘Les Nits de l’Hemisfèric’, amb planetari en directe i còctel posterior, els dimecres ‘Les Nits de l’Àgora’, que inclou  visita panoràmica pels edificis i al final un còctel en l’Àgora, i els dijous se celebren ‘Les Nits del Museu de les Ciències’, amb espectacles sobre l’aigua en directe.