Les entrades d'adult es reduïxen a preu escolar els diumenges de setembre

03/09/2014

Amb la promoció ‘Reviu la volta al col·le’ les entrades al Museu per  4,30 euros, a l’Hemisfèric per 4,70 euros i a l’Oceanogràfic per 12,55 euros els dies 7, 14, 21 i 28 de setembre
Les entrades d'adult es reduïxen a preu escolar els diumenges de setembre

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa els diumenges de setembre la promoció "Reviu la volta al col·le" amb la que l’entrada d’adult es reduïx al preu de l’entrada escolar.

Amb la nova promoció serà possible visitar tot el complex per 17,55 euros amb l’entrada general que inclou visita al Museu de les Ciències, a l’Oceanogràfic i una projecció en l’Hemisfèric.

Els descomptes s’apliquen també en el cas de les tarifes per visitar cada un dels edificis de manera que les entrades per a adults queden reduïdes en el cas del Museu de les Ciències a 4,30 euros; en l’Hemisfèric a 4,70 euros i en l’Oceanogràfic, a 12,55 euros.

Esta promoció és aplicable a residents en la Comunitat Valenciana i és vàlid només per a entrades d’adult individual a qualsevol recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per a poder adquirir-la és imprescindible portar document acreditatiu (DNI o Certificat d’empadronament) i la venda només serà en taquilles de Ciutat de les Arts i les Ciències. No acumulable a altres descomptes o promocions.