La targeta "El teu Regal" de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el regal perfecte per a este Nadal

07/12/2007

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix també durant les festes de Nadal la targeta “El teu Regal” per a obsequiar familiars o amics amb una visita al Museu de les Ciències Príncipe Felipe, a l’Hemisfèric i a l’Oceanogràfic qualsevol dia de l’any. 
La targeta regal està disponible tot l’any a totes les botigues i taquilles de la Ciutat de les Arts i les Ciències i es pot canviar per una entrada als tres recintes en qualsevol taquilla del complex. El preu d’este obsequi és de 30,50 € la d’adult i 23,10 € la reduïda, aplicable a xiquets de 4 a 12 anys, pensionistes, jubilats i persones amb discapacitat.

El principal avantatge d’esta targeta és que es compra sense data fixa de visita i la persona que la rep pot visitar el dia que vulga les instal•lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències i gaudir d’exposicions interactives com “CVIDA: cuidem la teua qualitat de vida” o “Els materials de l’èxit”, espectacles digitals i projeccions en gran format per a tota la família, i dels animals que habiten en els aquaris de l’Oceanogràfic, com les belugues i les morses, entre d’altres.