La guanyadora del concurs 'Entrenador per un dia' coneix de prop la labor dels cuidadors de l'Oceanogràfic

05/06/2014

L'activitat 'Entrenador per un dia' es pot realitzar tots els dies
La guanyadora del concurs 'Entrenador per un dia' coneix de prop la labor dels cuidadors de l'Oceanogràfic La guanyadora del concurs ‘Entrenador per un dia' ha disfrutat durant tota la jornada d'esta activitat de l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Eva i la seua amiga Consuelo, ambdós de Jerez de la Frontera, van començar el seu recorregut en la zona de l'Àrtic on han aprés sobre les belugues i les morses, a més de presenciar com s'alimenten i duen a terme el seu entrenament mèdic.

L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències va posar en marxa el concurs ‘Entrenador per un dia' a través del compte oficial de Twitter @CityArtsScience. Per a participar s'havia de ser seguidor de @CityArtsScience i contar en un tuit a qui regalaria l'activitat i perquè, incloent el hashtag #EntrenadorPorUnDía i mencionant @CityArtsScience. La guanyadora del concurs Eva Pizarro va aconseguir el nombre més gran de retuits.

‘Entrenador per un dia', que complix el seu quint aniversari, es dirigix a majors de 18 anys i es concep com una oportunitat única per a viure de prop com és la labor que desenvolupa cada dia l'equip que treballa amb els mamífers marins en les instal·lacions de l'Àrtic, Delfinari, Illes, Temperats, Veterinària i Laboratori, i l'ARCA del Mar (Àrea de Recuperació i Conservació d'Animals del Mar). L'activitat es du a terme tots els dies, de 9,00 a 17,00 hores, i en ella poden participar un màxim de dos persones cada dia