LA CIUTAT DELS ARTS I ELS CIÈNCIES POSA EN MARXA EL NOU PASSE 'CIENCIAMICS'

31/12/2015

Permet accedir durant tot 2016 i de forma il·limitada al Museu dels Ciències i a l’Hemisfèric des de 32 euros
LA CIUTAT DELS ARTS I ELS CIÈNCIES POSA EN MARXA EL NOU PASSE 'CIENCIAMICS'

La Ciutat dels Arts i els Ciències posa en marxa a partir de demà 1 de gener de 2016 el nou passe anual 'CienciAmics'. D’esta manera, el Passe Museu dels Ciències i el Passe Hemisfèric s’unixen en un club, Club de socis CienciAmics, que permet als seus membres l’accés al Museu i a l’Hemisfèric de forma il·limitada fins al 31 de desembre de 2016.

A partir de l’1 de gener ja és possible adquirir-ho en les taquilles del Museu per 32 euros en la tarifa familiar/reduïda i per 40 euros en tarifa d’adult. Es pot sol·licitar també en la modalitat de Passe Regal per a aquells que busquen un present original amb què sorprendre estes festes. 

Els socis del Club 'CienciAmics' disposen de preus especials en 'La Ciència a Escena', 'Les Nocturnes de l’Hemisfèric', descomptes en l’aparcament i altres avantatges. 

A causa del tancament de l’Oceanogràfic per a la millora de les seues instal·lacions de l’11 de gener al 12 de febrer de 2016 (ambdós inclosos) el passe anual Ciutat dels Arts i els Ciències i el passe Oceanogràfic estaran disponibles a partir del 13 de febrer de 2016. Més informació en www.cac.es/club