LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES PARTICIPA EN EL DIA DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT AMB LA PRESENTACIÓ D'UN EXOESQUELET REALITZAT PER MARSI BIONICS

03/12/2015

Hui dijous, 3 de desembre de 10:00 a 18:00 hores en el carrer Menor del Museu de lliure accés es realitzaran demostracions d’este prototip que permet la marxa als xiquets tetraplègics
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES PARTICIPA EN EL DIA DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT AMB LA PRESENTACIÓ D'UN EXOESQUELET REALITZAT PER MARSI BIONICS La Ciutat de les Arts i les Ciències s’unix hui a la celebració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat col·laborant amb l’empresa Marsi Bionics que presentarà de 10:00 a 18:00 hores en el carrer Menor del Museu, de lliure accés, un prototip d’exoesquelet desenvolupat per esta empresa en 2013 per a possibilitar la marxa en xiquets tetraplègics amb lesió medul·lar.

A Espanya hi ha 120.000 menors amb diferents patologies (paràlisi cerebral, espina bífida, etc.) que els impedix caminar, 700.000 a Europa i uns 17 milions en tot el món. Este projecte tecnològic ha rebut el reconeixement científic internacional, amb huit premis d’entitats de prestigi, com Elsevier o euRobotics. En estos moments el projecte està en fase de prototipat.

Al llarg del dia, personal de l’empresa Marsi Bionics presentarà als visitants que s’acosten al Museu de les Ciències este projecte i les seues increïbles potencialitats en l’àmbit de la salut. També donaran a conéixer la iniciativa de crowfunding social que han iniciat per a aconseguir convertir este prototip en un producte que puga comercialitzar-se en el mercat.