LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES OFERIRÀ UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL DEL 18 DE DESEMBRE AL 6 DE GENER AMB ACTUACIONS, PISTA DE GEL I MERCAT NADALENC

01/12/2015

Hui s’han reunit els membres del jurat del concurs de dibuix 'La Llum del Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES OFERIRÀ UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL DEL 18 DE DESEMBRE AL 6 DE GENER AMB ACTUACIONS, PISTA DE GEL I MERCAT NADALENC El Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències es convertirà del 18 de desembre al 6 de gener en el passeig més nadalenc de la ciutat de València amb nombroses activitats per a disfrutar en família i amb amics: pista de gel real, mercat amb més de 30 parades, un racó solidari, 'foodtrucks' i fins a un photocall amb més de 200 objectes temàtics per a realitzar fotos divertides amb què felicitar estes festes.

A més, enguany s’han presentat més de 1.000 dibuixos al concurs organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències amb motiu del Nadal, en col·laboració amb l’empresa Energy System. Hui s’ha reunit el jurat, format per Trinidad Gracia, del departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, Greta García de CulturArts Generalitat (IVACOR Subdirecció de Conservació, Restauració i Investigació Culturarts), Rafel Montaner, redactor d’Educació del periòdic Levante EMV, així com personal de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La decisió del jurat, que ha destacat l’alt nivell dels treballs seleccionats, es coneixerà divendres que ve 4 de desembre i l'entrega dels premis tindrà lloc el 18 de desembre, data en què començarà la programació especial de Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciéncies amb la tradicional encesa nadalenca.

Espectacle 'Ja arriba Nadal' de Pep 'El Botifarra'


El Museu de les Ciències, l’Umbracle i l’Hemisfèric s’il·luminaran de forma especial el divendres 18 de desembre a les 19 hores en un acte que comptarà amb l’actuació musical de Pep Gimeno 'El Botifarra'. El cantautor de Xàtiva interpretarà el seu espectacle 'Ja arriba Nadal', una recopilació de romanços i cançons típiques per a estes dates. Esta actuació es repetirà el dissabte 26 de desembre i el dissabte 2 de gener, també a les 19 hores.

Al llarg de tot el Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle, espai limítrof als llacs del Museu i l’Hemisfèric, els visitants podran recórrer més de 30 parades del mercat nadalenc on s’exposaran des de productes de bijuteria i regal fins a articles vintage o joguets de fusta. També destacarà l’àmplia varietat en l’oferta gastronòmica amb els 'foodtrucks' que s’instal·laran en este espai.

A l’altura de l’Hemisfèric s’ubicarà la pista de gel real per a disfrutar de l’experiència de patinar en un entorn únic com és la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’oferta infantil es completa amb un circuit de seguretat viària, jocs d’enginy, atraccions ecològiques de fusta, a més de la bústia on el patge real arreplegarà les seues cartes.

Totes les vesprades tindrà lloc un espectacle de titelles a càrrec de 'La inestimable companyia', excepte els dies 18 i 26 de desembre i el 2 de gener. Este espectacle es realitzarà al matí els dies 24 i 31 de desembre, i el 5 de gener. També s’instal·larà un racó solidari on els visitants podran depositar joguets i aliments que es destinaran a diferents ONG's. Més informació en www.cac.es/nadal