La Ciutat de les Arts i les Ciències i Turisme València premien escolars amb un viatge de fi de curs a València

16/02/2007

L’IES Río de los Granados, de Guarromán de Jaén, ha sigut el guanyador del concurs “Destinació València. Curs 2005-2006” (www.destinovalencia.com), organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i Turisme València. El premi consistirà en un viatge de fi de curs a València per a 30 persones entre el 13 i el 16 d’abril que inclou, entre altres aspectes, una visita guiada al centre històric de la ciutat i l’entrada a la Ciutat de les Arts i les Ciències.  
La Ciutat de les Arts i les Ciències i Turisme València premien escolars amb un viatge de fi de curs a València Els més de 100 col•legis de la geografia espanyola que han participat en el concurs havien de presentar, des de l’1 de novembre del 2006 fins al 31 de gener del 2007, una proposta de viatge per a la seua classe que tinguera per destinació la ciutat de València.

El jurat, compost per representants de Turisme València i la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha escollit el guanyador del concurs, l’IES Río de los Granados de Guarromán de Jaén, per la creativitat i l’esforç demostrat en presentar diverses propostes amb fotografies fetes específicament per al concurs i una poesia.

El premi inclou la visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències: l’Oceanogràfic, el Museu de les Ciències Príncipe Felipe, un taller de la Ciència a escena i una pel•lícula a L’Hemisfèric; un recorregut guiat pel centre històric de la ciutat i una visita al Circuit de velocitat Ricardo Tormo.

Tota la informació sobre les bases i les propostes presentades, com també els guanyadors de l’edició anterior del concurs, es poden consultar en www.destinovalencia.com.