La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee College of Music continuen al juliol amb el cicle de concerts gratuïts

03/07/2014

“Un llac de concerts” oferix música en directe en els exteriors del complex els divendres, 4, 18, 21 i 25 de juliol a les 20:00 hores
La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee College of Music continuen al juliol amb el cicle de concerts gratuïts La col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee College of Music continua durant este mes de juliol amb una nova sèrie de concerts de lliure accés en el llac Sud del Museu de les Ciències on els alumnes i professors de Berklee interpretaran composicions de diferents estils musicals.

Cinc actuacions temàtiques gratuïtes en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències conformen l’activitat “Un llac de concerts” que se celebraran a les 20:00 hores els dies 4, 18, 21 i 25 de juliol, i l’1 d’agost. La sessió del 21 i el 25 de juliol anirà a càrrec dels professors i estudiants del programa d’estiu de Berklee, respectivament. El divendres, 1 d’agost es realitzarà el concert final de l’est programa d’estiu.

La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee College of Music oferixen amb el cicle “Música en obert amb Berklee”, l’oportunitat de disfrutar de forma gratuïta de música de qualitat a càrrec d’uns músics dotats d’un extraordinari talent que més enllà de la interpretació, empren la música com una ferramenta de fusió, creació i exploració.

D’altra banda, els dies 7 i 9 de juliol a les 22:00 hores es realitzarà en la Sala de Projeccions de l’Hemisfèric la presentació d’una selecció de curtmetratges dels estudiants de “Scoring for Film, Televisió & Vídeo Games”. Finalment, els dies 8 i 9 de juliol, al llarg de tot el dia, el Museu de les Ciències albergarà la presentació pública dels millors projectes fi de Màster del curs acadèmic 2013-2014 de Berklee College of Music.