LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES S'IL.LUMINARÀ DE VERD PER LA #PLENAINCLUSIÓN DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL

01/10/2015

Este divendres 2 d'octubre, a partir de les 20 hores
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES S'IL.LUMINARÀ DE VERD PER LA #PLENAINCLUSIÓN DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL La Ciutat de les Arts i les Ciències participa este divendres 2 d'octubre en la iniciativa posada en marxa per la Confederació Espanyola d'Organitzacions en favor de les Persones amb Discapacitat Intel•lectual o del Desenrotllament (FEAPS) pel qual s'il•luminaran de verds edificis i monuments emblemàtics de tota Espanya la nit del divendres 2 d'octubre.

 En la Ciutat de les Arts i les Ciències, en concret s'il•luminaran de verd l'atri oest del Museu de les Ciències i el Passeig de l'Art, a partir de les 20 h. En la Comunitat Valenciana, l'Ajuntament de València i el d'Alacant també se sumen a esta campanya; a més la Federació de Taxistes de València lluirà llaços verds en els seus vehicles. La Plaça Cíbels, la Porta d'Alcalá, l'Ajuntament de Madrid, el MNAC de Barcelona  o la Torre d'Hèrcules en la Corunya, entre altres, també s'il·luminaran de verd.