La Ciutat de les Arts i les Ciències rep en l'última setmana la visita de més de 14.000 escolars de més de 185 centres

11/04/2014

Entre els estrangers destaquen els 25 centres francesos i els 14 italians que han conegut els continguts del complex
La Ciutat de les Arts i les Ciències rep en l'última setmana la visita de més de 14.000 escolars de més de 185 centres

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha rebut durant esta última setmana la visita de més de 14.000 escolars de més de 185 centres nacionals i estrangers. Els grups d’estudiants han recorregut les exposicions del Museu de les Ciències, els aquaris i aules-taller de l’Oceanogràfic, han assistit a alguna de les projeccions de l’Hemisfèric, han participat en els experiments de “La Ciència a Escena” o en l’activitat “Dormir amb Taurons”, entre altres.


Els continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències constituïxen un complement únic per a l’ensenyança. La seua oferta didàctica, amb visites guiades, tallers i demostracions especials per al col·lectiu escolar, és un instrument de gran valor per a recolzar l’educació en l’aula. En els tres últims anys, més de 370.000 escolars han visitat el complex de divulgació. Durant els tres primers mesos de 2014 esta xifra ascendix a més de 30.000, un 6,4% més que el mateix període de 2013.

A més, des de finals del mes de març, la Ciutat de les Arts i les Ciències està rebent a un important nombre de grups escolars, sobretot d’ESO i Batxiller, que procedixen de la majoria de comunitats autònomes i que han triat València i el complex com a viatge de final de curs abans d’iniciar les vacacions de Setmana Santa.

Només en l’última setmana, més de 50 centres de la Comunitat Valenciana, més de 35 d’Andalusia, més de 10 de Múrcia i 9 de la Comunitat de Madrid s’han acostat fins a les instal·lacions del Museu de les Ciències, l’Hemisfèric i l’Oceanogràfic. També ho han fet centres escolars de Catalunya, Castella Lleó, Castella La Manxa, Extremadura, Balears, País Basc, Galícia, Astúries, Aragó i Navarra.

Quant als centres estrangers, més de 25 procedixen de França i 14 són grups d’escolars italians. També han visitat el complex estudiants belgues i austríacs. Cal destacar que la Ciutat de les Arts i les Ciències ha potenciat el turisme idiomàtic i s’ha produït en els últims anys un increment d’estudiants d’ESO i Batxiller de destins europeus que visiten les seues instal·lacions.