La Ciutat de les Arts i les Ciències rep en 2011 més de 3'7 milions de visitants

07/01/2012

La Ciutat de les Arts i les Ciències rep en 2011 més de 3'7 milions de visitants La Ciutat de les Arts i les Ciències ha rebut en 2011 més de 3,7 milions de visitants que han recorregut les instal·lacions del complex de divulgació i a més la celebració d'actes ha suposat quasi mig milió de visitants. Així mateix, la venda d'entrades s'ha incrementat en un 7,67 per cent el que ha suposat un augment entorn de 3 milions d'euros respecte al 2010.

En el Museu de les Ciències Príncipe Felipe, durant l'any passat, les exposicions de ciència interactiva van atraure a 1.834.627 visitants. De 2011, destaca que el Museu de les Ciències va inaugurar, entre altres, la gran exposició ‘Ciència i esport amb el VCF', que recorre la història de l'equip ce hac i mostra com la ciència i les noves tecnologies s'apliquen a l'esport, així com el nou espai ‘Els científics i la seua obra artística”.Per la seua banda, l'Oceanogràfic ha comptat amb 1.230.091 visitants durant el passat exercici en què el major aquari d'Europa va posar en marxa noves activitats com ‘Trobada amb taurons”, i incorporat espècies noves com els lluminosos ctenòfors. Un total de 443.116 espectadors han disfrutat amb les projeccions en gran format i 3D de l'Hemisfèric que en 2011 va renovar la seua programació amb les estrenes a Espanya de la pel·lícula IMAX “Nascuts per a ser lliures” i de “Flying Monsters 3D (Gegants voladors)”.A estes xifres se suma l'èxit de l'exposició ‘Entre Dinosaures” en l'Umbracle que va finalitzar el passat 1 de novembre amb més de 425.000, dels quals 214.480 corresponen al 2011. Entre les novetats del passat any de l'Umbracle, destaca la posada en marxa del ‘Passeig de l'Art' i el ‘Jardí d'Astronomia', un espai de lliure accés i gratuït que rep de forma habitual un elevat nombre de visitants.


Indiana Jones i l'aventura de l'arqueologia


Entre les propostes que ha presentat la Ciutat de les Arts i les Ciències per al 2012, destaca la gran exposició ‘Indiana Jones i l'aventura de l'arqueologia' que en els seus primers dies oberta al públic ha rebut a prop de 2.000 visitants. Esta mostra pot visitar-se en el Saló Arqueries del Museu de les Ciències fins al 16 de setembre.

A més, fins demà diumenge 8 de gener, romandrà obert el mercat ambulant de Nadal en el Museu de les Ciències, de lliure accés i gratuït, amb una ampli programa d'activitats i tallers per a tota la família.