La Ciutat de les Arts i les Ciències prepara un programa especial amb espectacles teatrals, patinatge sobre gel i mercat ambulant de Nadal

01/12/2014

-Els xiquets que participen en la campanya solidària ‘Un joguet, una entrada, un Feliç Nadal' rebran una entrada al complex -El carrer Major del Museu acollirà els dies 27 i 28 de desembre l’espectacle infantil ‘Golula’, així com els musicals Blancanieves (3 de gener) i Hansel i Gretel (4 de gener)
La Ciutat de les Arts i les Ciències prepara un programa especial amb espectacles teatrals, patinatge sobre gel i mercat ambulant de Nadal

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat una programació especial del 19 de desembre al 6 de gener que inclou espectacles teatrals familiars en el Museu de les Ciències, la instal·lació d’una pista de patinatge sobre gel i el tradicional mercat ambulant nadalenc en l’Umbracle. Com en edicions anteriors, es realitzarà l’activitat ‘Art solidari’ en què dos artistes donaran la seua obra i també es podrà en marxa una campanya d’arreplega de joguets.

A partir del 6 de desembre, els visitants de la Ciutat de les Arts i les Ciències ja podran disfrutar de la pista de patinatge sobre gel en el passeig d’Arbotants, enfront de l’Hemisfèric. El divendres 19 de desembre s’inaugurarà el mercat ambulant de Nadal ubicat també en el Passeig d’Arcbotants, amb més de 30 llocs de venda d’artesania i productes nadalencs, restauració i activitats infantils, a més d’un betlem aportat per l’Associació de Belenistas. Els xiquets podran deixar les seues cartes a l’emissari real i disfrutar amb tallers gratuïts, pintacaras, atraccions ecològiques de fusta, mini golf, unflable o compte contes, entre altres activitats.

Teatre en el Museu

L’espectacle 'Golula' es representarà els dies 27 i 28 de desembre, 'Blancanieves, el musical' el dissabte 3 de gener i 'Hansel i Gretel' el diumenge 4 de gener, a les 19 hores en el Carrer Major del Museu de les Ciències. Les entrades tenen un preu únic de 12 euros a partir de 3 anys. ‘Golula’ és el nom d’un país amb un sol núvol on els seus habitants són tots diferents però s’entenen. Bunkaa és el goril·la guardià del núvol. Un dia el malvat Doctor Terrier robarà el núvol i Bunkaa acompanyat de la seua amiga Lara emprendran un viatge per a salvar al seu país.

‘Blancanieves el musical’ és una nova versió del conte dels germans Grimm ambientat en 1950, amb una renovada visió pensada per a disfrutar en família. Amb ‘Hansel i Gretel’ descobrirem novament la història dels dos germans en format musical i amb cançons originals, protagonitzat per artistes procedents de les millors produccions de teatre musical del país.

Campanya d’arreplega de joguets

Des del dissabte 20 de desembre al dilluns 5 de gener es desenrotllarà la campanya ‘Un joguet, una entrada, un bon Nadal’ que permetrà l’entrada gratuïta als xiquets menors de 12 anys que donen un joguet o un kit de material escolar nou o en bon estat, per la compra d’un adult.

Els xicotets que volen participar en esta acció solidària podran deixar el seu regal en l’entrada de l’Oceanogràfic i en les taquilles del Museu de les Ciències i de l’Hemisfèric (no s’admetran peluixos, ninos de tela o drap i joguets d’usar i tirar). En esta campanya col·laboren el Centre UNESCO València, la Fundació Apip-Acam, Save the Children i La Casa Gran, entitats amb infraestructura per a emmagatzemar i distribuir els joguets i el material escolar, a més d’acceptar donacions de joguets usats en bon estat.

Una altra de les accions per a estes dates serà ‘Art solidari’ amb l’exposició en el Carrer Menor del Museu d’una obra en gran format realitzada a quatre mans pels reconeguts artistes Javier Chapa i Juan Olivares que serà donada a la Casa de la Caritat de València.