La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa 'Nit en el Museu'

22/10/2009

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa 'Nit en el Museu'

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix als més menuts l'oportunitat de dormir en el Museu de les Ciències i viure una nit d'aventures amb els seus pares o el col·legi, per a aprendre ciència de la manera més divertida i descobrir en un horari diferent les exposicions ‘Marvel Superherois' i el Bosc de Cromosomes del Museu.
Dirigit a escolars entre 9 i 12 anys, i a famílies amb xiquets a partir dels 4 anys, ‘Nit en el Museu' inclou el sopar, diverses activitats i tallers per als xiquets, que recorren el Museu i dormen en un campament ubicat en el propi edifici.


El grup arriba a partir de les 18:30 hores on és rebut per personal especialitzat i els monitors que els acompanyaran durant tota la nit. Després de la benvinguda, se celebra el sopar i en la primera planta amb les energies renovades, comença la diversió: amb un taller de pinta cares i una visita a l'exposició dedicada als còmics de Marvel. Allí, els xiquets descobrixen la ciència que hi ha amagada darrere dels superpoders, gràcies als mòduls interactius de l'exposició. A continuació, i per grups, els xiquets participen en una yincana recorrent el gegantí Bosc de Cromosomes.

La proposta ‘Nit en el Museu' va dirigida tant a col·legis com a grups d'amics amb xiquets menuts i famílies que vullguen viure una experiència diferent i especial amb els seus fills. Per a grups escolars, el preu és de 65 euros per xiquet; per a famílies i grups en general, el preu és de 70 euros per inscripció. Inclou el sopar, les activitats, una entrada al Museu de les Ciències i a l'Hemisfèric, i camiseta de record.


Els col·legis podran passar la seua nit en el Museu tots els dijous de l'any, excepte en períodes vacacionals. Els dissabtes a la nit es reserva per als grups en general i famílies. Més informació i reserves 902 100 031.