La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa 'l'Escola de l'Espai' en col·laboració amb l'ESA

06/11/2014

Els visitantes completen el seu ‘Passaport de l’Espai’ conforme realitzen activitats relacionades amb l’astronomia.
La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa 'l'Escola de l'Espai' en col·laboració amb l'ESA

La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA) posa en marxa a partir d’esta setmana ‘l’Escola de l’Espai’ davall el títol de les quals s’emmarca una àmplia oferta d’activitats, exposicions i continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències relacionades amb l’astronomia. D’esta manera es posa a disposició del visitant el ‘Passaport de l’Espai’ perquè vaja realitzant les activitats proposades i així formar part de ‘l’Escola de l’Espai’.

El ‘Passaport de l’Espai’ pot sol·licitar-se en taquilles del Museu de les Ciències o de l’Hemisfèric. Cada vegada que el visitant participe en una de les activitats de l’Escola, es li cuñará en la casella corresponent. Els menors de 8 anys que superen almenys 5 proves, així com els majors de 8 anys amb 8 proves acreditades abans del 31 de maig de 2015 participaran en un sorteig, després d’entregar el seu passaport amb els encunys necessaris.

Visites guiades i tallers

En l’Hemisfèric, les activitats que s’inclouen en ‘l’Escola de l’Espai’ són les projeccions ‘Univers ocult’, ‘Mil milions de sols’ i ‘Les Nocturnes d’hivern’ mentres que en el Museu de les Ciències els continguts són el mòdul interactiu ‘Acadèmia de l’Espai’ i ‘l’Aula Cadet de l’Espai’, així com les visites guiades a l’exposició ‘Gravetat Zero’ que es realitzaran de 11.00 a 12.00 hores els dies 17 i 18 de gener, 31 de gener i 1 febrer, 14 i 15 de febrer, 28 de febrer i 1 de març, així com el 21 i 22 de març.

També els tallers de Pequeastronomía, que es realitzaran junt amb l’Aula del Cadet de l’Espai de 11.00 a 12.00 hores els dies 10 i 11 de gener, 24 i 25 de gener, 7 i 8 de febrer, 21 i 22 de febrer, 7 i 8 de març, 28 i 29 de març de 2015.

A més d’estos continguts s’inclou també ‘Astronomia en el Museu’, el cicle de conferències que desenrotlla cada any la Ciutat de les Arts i les Ciències amb xarrades impartides per experts i observacions amb telescopis des dels exteriors. Els participants de ‘l’Escola de l’Espai’ podran cuñar un màxim de dos conferències en el seu Passaport de l’Espai.

Més informació Escola de l’Espai de la Ciutat de les Arts i les Ciències