La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa activitats especials per a les nits d'estiu

23/06/2014

Les Nits de l'Hemisfèric (els dimarts), de l'Àgora (els dimecres) i del Museu (els dijous) se sumen a les ja clàssiques Nits de l'Oceanogràfic
La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa activitats especials per a les nits d'estiu

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa este estiu noves activitats per a gaudir de les nits en el complex de divulgació cultural. Els dimarts seran ‘Les Nits de l'Hemisfèric', amb planetari en directe i còctel posterior, els dimecres ‘Les Nits de l'Àgora', que inclourà visita panoràmica pels edificis i al final un còctel en l'Àgora, i els dijous se celebraran ‘Les Nits del Museu de les Ciències', amb espectacles sobre l'aigua en directe.

Les Nits de l'Hemisfèric

‘Les Nocturnes d'Estiu' serà el contingut principal de ‘Les Nits de l'Hemisfèric'. que es realitzarà tots els dimarts a les 21 hores al juliol i setembre, i a les 22 h a l'agost. La nit començarà amb el planetari en directe en el que un guia explica les principals constel·lacions i fenòmens que ens regala el cel nocturn a l'estiu, projectat en la pantalla còncava de l'Hemisfèric.

Després d'esta sessió especial, els participants podran disfrutar d'un còctel en un dels llocs més espectaculars de la Ciutat de les Arts i les Ciències: l'anell perimetral de l'Hemisfèric, rodejat per les làmines d'aigua. El preu és de 16 euros per persona.

Les Nits de l'Àgora

Els dimecres tindran lloc ‘Les Nits de l'Àgora', a les 21:15 hores. Esta activitat inclou una visita guiada per l'Hemisfèric, el Museu de les Ciències i l'Umbracle, que estaran il·luminats per a l'ocasió per a mostrar als participants els racons secrets del complex i curiositats arquitectòniques. Després de recórrer els llocs més emblemàtics de la Ciutat de les Arts i les Ciències, com l'Anell perimetral de l'Hemisfèric i el Carrer Major del Museu de les Ciències, l'activitat finalitzarà en l'interior de l'Àgora amb un còctel per als assistents. ‘Les Nits de l'Àgora' se celebraran tots els dimecres del 9 de juliol al 3 de setembre, amb un preu per persona de 20 euros.

Les Nits del Museu de les Ciències

I tots els dijous de juliol i agost, i el 4 de setembre, a partir de les 21:15 hores per només 6 euros, se celebraran ‘Les Nits del Museu de les Ciències': esta activitat inclou un espectacle en directe en el llac del Museu de les Ciències enfront de la terrassa del Passeig Sud, a més es podrà disfrutar d'una consumició. Monòlegs, comèdies màgiques, humor… en directe amb artistes reconeguts en els circuits.

A partir del 18 de juliol i durant el mes d'agost, de nou l'Oceanogràfic oferirà un horari d'obertura al públic fins a les 24 hores, que inclouran la ja clàssica cita de l'estiu: ‘Les Nits de l'Oceanogràfic', amb la possibilitat d'adquirir una entrada especial de 20 a 24 hores i assistir a l'exhibició nocturna en el Delfinari.

Els socis del Club Ciutat de les Arts i les Ciències disfrutaran de preus especials.