La Ciutat de les Arts i les Ciències patrocina el Llevant UE durant la temporada 2005-2006

02/08/2005

 El secretari autonòmic d’Esdeveniments i Projectes, Luis Lobón, el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Jorge Vela, i el conseller delegat del Llevant UE, Julio Romero, han presentat hui el conveni d’esponsorització del Llevant UE per a la temporada 2005-2006, que s’emmarca dins de la iniciativa de la Generalitat de patrocinar els equips valencians de segona divisió.
La Ciutat de les Arts i les Ciències patrocina el Llevant UE durant la temporada 2005-2006

 

Després de la firma del conveni, Luis Lobón ha explicat que a través d’este acord, “volem donar suport a l’esport i als equips valencians, estar representats en el primer i segon equip del Llevant UE i fer un seguit d’activitats en què els jugadors passen per escoles i llocs de repercussió social”. El secretari autonòmic d’Esdeveniments i Projectes ha destacat que el Llevant UE “és una part molt important de la història de la ciutat de València i la Ciutat de les Arts i les Ciències també vol ser-ho” i ha expressat el desig de “tindre una història tan llarga com la del Llevant UE”.

Així mateix Lobón ha manifestat el desig que el Llevant UE torne a jugar en primera divisió: “cal tindre il•lusió per a ser els millors i fer les coses bé com és el cas del Llevant UE”.

Per la seua banda el conseller delegat del Llevant UE, Julio Romero, s’ha mostrat “orgullós de portar esta marca que porta el signe de València en la samarreta” i s’ha mostrat confiat que “puguem lluir-la en primera divisió”. Durant la firma del conveni també hi va ser Vicente Tarancón, director de la firma Luanvi, fabricant dels equips esportius del Llevant UD, que ha anunciat per a final d’agost la comercialització de les peces esportives de l’equip. Vicente Tarancón ha explicat els detalls del nou equip que lluirà l’equip per a la temporada 2005-2006, en què s’han recuperat els colors tradicionals del club, encara que s’ha introduït un canvi en el to dels pantalons, que seran més foscos. Així mateix, ha destacat que els teixits de la samarreta són d’última generació, de microfibra, que deixen transpirar millor i són molt lleugers.

Conveni d’esponsorització
El conveni subscrit mostra l’interés de CAC, SA per la promoció de la seua imatge com a entitat de suport al futbol base, promoció esportiva escolar i universitària, com també destacar l’actuació en suport d’organitzacions i fins socials de caràcter assistencial com ara activitats de lluita contra la droga, ajuda en la lluita contra la sida o com la cooperació per a la superació de les minusvalideses, entre d’altres.