La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la setmana solidària a favor d'UNICEF

21/09/2012

Este cap de setmana en el Club Nàutic de València amb activitats divulgatives entorn de la vida marina i un castell unflable
La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la setmana solidària a favor d'UNICEF La Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora este dissabte i diumenge en la setmana solidària, organitzada pel Club Nàutic de València a favor d'UNICEF. Coincidint amb la celebració del Trofeu València de vela infantil, durant este cap de setmana, de 10 a 14 hores es desenvoluparan diverses activitats obertes a tot el públic.

A més d'un castell unflable, la recaptació del qual es donarà a UNICEF, i descomptes en el Passe Anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el diumenge, 23 de setembre el públic que s'acoste a la Base de Regates del Club Nàutic tindrà l'oportunitat de participar en diferents propostes relacionades amb el món marí posades en marxa per l'Oceanogràfic.

El visitant trobarà diversos estands on manipular diferents mostres biològiques i esbrinar a quin animal pertanyen; aprendre com es munta un equip de busseig o conéixer les principals amenaces que actualment posen en perill la vida de les tortugues marines.

El diumenge conclourà amb la reintroducció en el mar d'una tortuga babaua que ha sigut recuperada en les instal·lacions de l'ARCA del Mar de l'Oceanogràfic. Esta solta, realitzada en col·laboració amb la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, la duran a terme els xiquets de l'escola de vela del Nàutic que alliberaran la tortuga des de les seues embarcacions.