La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en el Saló Nàutic València Boat Xou

25/04/2014

El Museu de les Ciències oferirà tallers y  el diumenge 27 d’abril es realitzarà la solta de diverses tortugues que han sigut recuperades en l’ARCA del Mar de l’Oceanogràfic
La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en el Saló Nàutic València Boat Xou

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa novament enguany en el Saló Nàutic Valencia Boat Show que se celebra fins a diumenge que ve, 27 d’abril en la Marina Real Joan Carles I i l’accés de la qual és gratuït. El complex de divulgació oferirà algun dels experiments en directe de “La Ciència a Escena” del Museu de les Ciències, diversos tallers i activitats, així com la solta de diverses tortugues recuperades en l’Oceanogràfic.

Durant el dissabte i el diumenge el públic que s’acoste a l’estand de la Ciutat de les Arts i les Ciències podrà disfrutar de tallers relacionats amb el mar com el d’Arquimedes, el de la pesseta flotant, el de barcos de paper i els de nucs mariners i polseres. També tindran l’oportunitat de practicar i conéixer com comunicar-se amb les banderes de senyals que s’utilitzen en la navegació. A tots els que participen en estos tallers se’ls entregarà una octavilla del 20% de descompte per a l’adquisició del Passe del Club CAC.

A més, personal de l’Oceanogràfic oferirà unes xarrades sobre conservació i educació ambiental, i el diumenge, 27 d’abril, en col·laboració amb la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, diversos exemplars de tortuga babaua seran tornats al mar després d’haver passat un període de recuperació en les instal·lacions de l’ARCA del Mar de l’Oceanogràfic.