La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza un Nadal solidari amb activitats especials

10/12/2012

Un betlem submarí en l'Oceanogràfic, mercat ambulant, tallers i contacontes en el Museu, entre altres propostes, del 14 de desembre al 6 de gener
La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza un Nadal solidari amb activitats especials La Ciutat de les Arts i les Ciències ha organitzat diverses activitats especials que es realitzaran del 14 de desembre al 6 de gener per a que els visitants gaudisquen de forma divertida i en família durant les festes nadalenques.

Durant estes dates, el complex presenta un mercat ambulant nadalenc en el Museu de les Ciències. D'accés lliure i gratuït, en el mercat ambulant s'instal·laran parades de diferents continguts i una pista d'activitats on els més menuts tindran l'oportunitat de conéixer joguets tradicionals, assistir a contacontes, teatre de titelles o pintacares, entre moltes altres opcions.

Els tallers d'antics oficis del Betlem o l'exposició dels sons del Betlem, on el públic podrà interactuar amb els objectes exposats i així recuperar sons i instruments, són altres dels continguts que podran visitar-se en esta zona. L'horari serà d'11:30 a 21:30 hores a excepció dels dies 24 i 31 de desembre (fins a les 18:00 hores), 25 de desembre i 1 de gener (a partir de les 17:00 hores), i el 5 de gener (fins a les 20:00 hores)

Així mateix, el carrer Menor del Museu acull l'exposició d'un betlem gegant, una recreació amb unes mesures de 14 metres de longitud per 4,5 metres de profunditat. També en l'Oceanogràfic, un dels aquaris de la Sala Oval acull un naixement format per distintes figures en un escenari original.

Nadal Solidari

La Ciutat de les Arts i les Ciències proposa a més dos iniciatives solidàries. En este sentit, s'han col·locat dos urnes, en el Museu i l'Hemisfèric per a que el públic deixe el seu donatiu, fins al 22 de desembre, a fi de recaptar fons per a costejar el sopar de Nit de Nadal de les Germanetes d'Ancians Desemparats de Sant Joaquim i Santa Anna.

El dijous, 27 de desembre els artistes Horacio Silva i Caló Carratalá realitzaran un quadre de grans dimensions en directe, una obra que es donarà a la Casa de la Caritat de València per a la seua posterior subhasta.