La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza durant tot l'any jornades especials per a personal docent

05/10/2012

Hui se celebra el Dia Mundial del Docent
La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza durant tot l'any jornades especials per a personal docent

La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza durant tot l'any jornades especials per a personal docent amb l'objectiu de presentar l'oferta didàctica del complex. En estes presentacions i de forma gratuïta, es posa a disposició dels professors la possibilitat de conéixer les seues instal·lacions i els seus recursos didàctics.

L'objectiu és aprofitar al màxim les visites que puguen realitzar amb els seus centres escolars i recolzar la important labor que exercixen els professors, col·lectiu que hui 5 d'octubre és reconegut amb el Dia Mundial del Docent, instituït de manera conjunta per la Internacional de l'Educació i la UNESCO.

Les jornades per a professors s'inclouen en el Programa Especial per a Centres Escolars desenvolupat per la Ciutat de les Arts i les Ciències. Compta ja amb més de 21.000 professors de tota Espanya inscrits, que poden accedir a una sèrie d'avantatges exclusius com a accés gratuït al complex, assessorament per personal especialitzat i recursos didàctics en el lloc www.cac.es/educacion. En esta plataforma poden descarregar-se informació, guies i material didàctic per a preparar la seua visita, adaptats als diferents nivells educatius i activitats que comprenen una àmplia gamma de temes.

Dies del Professor

En l'Hemisfèric i el Museu de les Ciències les jornades especials per a docents se celebren els dijous de 16 a 18 hores (Secundària i Batxillerat) i també els dissabtes, de 10 a 15 hores (Secundària, Batxillerat, infantil i Primària). En l'Oceanogràfic, qualsevol dia de dilluns a dijous de 8 a 16 hores, i els divendres de 8 a 13 hores, i una vesprada al mes. A les sessions poden apuntar-se fins a 30 professors. Es reserva telefonant al 902 100 031 o en el lloc web www.cac.es/educacion omplint la inscripció.

Els participants en estes jornades realitzen vistes guiades pels edificis del complex i assistixen a diverses activitats. L'objectiu és que coneguen què continguts educatius poden ser-los útils i atractius en el seu treball diari.

L'oferta didàctica inclou activitats especials, tallers i visites guiades per als escolars, realitzades per professionals amb una formació específica. Entre les novetats, destaquen La mar de Contes i els recorreguts TeMARtics de l'Oceanogràfic o l'exposició ‘Una física molt particular' en el Museu de les Ciències, així com el Jardí d'Astronomia en l'Umbracle.