La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix una promoció especial per als tres últims caps de setmana de novembre

21/11/2014

Les entrades de l’Oceanogràfic tindran un preu d’11 euros mentres que les del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric costaran 4 euros cada una, sempre que es compren combinades amb les de l’Oceanogràfic
La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix una promoció especial per als tres últims caps de setmana de novembre

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat una promoció especial que es desenrotllarà durant els tres últims caps de setmana de novembre, del 15 al 30, i que s’emmarca dins de la celebració del visitant 15 milions de l’Oceanogràfic que s’espera aconseguir durant eixes dates.

Per este motiu, les entrades de l’Oceanogràfic tindran durant eixos dies un preu d’11 euros mentres que les del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric costaran 4 euros cada una d’elles, sempre que es compren combinades amb les de l’Oceanogràfic.

Els dies en què s’aplica la promoció són els caps de setmana 15 i 16 de novembre, 22 i 23 de novembre, i 29 i 30 de novembre. Les entrades ja poden adquirir-se online, via Call Center en el telèfon 902 100 031 o en les pròpies taquilles de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Amb este descompte en les entrades dels caps de setmana, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol compartir amb tots els visitants l’arribada del visitant 15 milions que es preveu abans de desembre d’enguany i agrair al públic la seua confiança per haver triat este espai per al seu destí vacacional i d’oci, la qual cosa li ha convertit en un de les atraccions turístiques i de divulgació cultural més importants del país