La Ciutat de les Arts i les Ciències inicia un cicle de concerts gratuïts en col·laboració amb Berklee College of Music

29/04/2014

“Música en obert amb Berklee” comença divendres que ve, 2 de maig amb un concert en el llac del Museu de les Ciències
La Ciutat de les Arts i les Ciències inicia un cicle de concerts gratuïts en col·laboració amb Berklee College of Music La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music ha posat en marxa el cicle “Música en obert amb Berklee”, un conjunt d’activitats de lliure accés que es realitzaran al llarg dels mesos de maig, juny i juliol i que s’inicien divendres que ve, 2 de maig amb un concert gratuït a les 20:00 hores en el llac del Museu de les Ciències Príncep Felipe.

Este concert forma part de l’activitat “Un llac de concerts”, un total de 8 actuacions temàtiques d’accés lliure que es realitzaran en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències i en la que els estudiants de Berklee College of Music interpretaran composicions de diferents estils musicals del jazz al folk passant per la música ambient o electrònica. Estes sessions es desenrotllaran, a més del 2 de maig, el 9 i 30 del mateix mes, els dies 6, 13, 20 i 27 de juny, i el 4 de juliol.

Una altra de les accions que es duran a terme dins de “Música en obert amb Berklee” és la sessió especial de planetari en què música i astronomia es combinaran creant una experiència única per a celebrar l’arribada del solstici d’estiu. “Music from the Stars” se celebrarà el 21 de juny a les 22:00 hores en la Sala de Projeccions de l’Hemisfèric i el seu accés serà gratuït prèvia inscripció.

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Berklee College of Music oferixen d’esta manera l’oportunitat de disfrutar de forma gratuïta de música de qualitat a càrrec d’uns músics dotats d’un extraordinari talent que més enllà de la interpretació, empren la música com una ferramenta de fusió, creació i exploració amb què arribar a altres territoris com la ciència, la tecnologia o el medi ambient.