La Ciutat de les Arts i les Ciències inicia 'Les Nits de l'Oceanogràfic'

16/07/2010

La Ciutat de les Arts i les Ciències inicia 'Les Nits de l'Oceanogràfic' La Ciutat de les Arts i les Ciències inicia hui divendres, 16 de juliol, i fins al 31 d'agost ,'Les Nits de l'Oceanogràfic' que inclouen l'exhibició nocturna en el Delfinari que en esta ocasió presenta com a novetat un espectacle multimèdia que recorre la història del Mediterrani.

Una fusió entre dos mons, el de l'home i el de la naturalesa, a través de la música, la llum, el so i els exercicis dels dofins, i que incidix sobretot en la conscienciació i el respecte pel medi ambient. Obert fins a la mitjanit des de hui i fins al 31 d'agost, el visitant pot recórrer l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències en un horari diferent de l'habitual i visitar les seues instal•lacions en què es troben espècies com taurons, foques, morses o belugues, entre moltes altres.
El preu per a visitar l'Oceanogràfic de 20:00 a 24:00 hores és de 19 euros en el cas dels adults i 16 euros l'entrada reduïda. Serà a les 22:45 hores quan es desenvolupe l'exhibició nocturna en el Delfinari.