La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el VI Festival de Nadal el dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre

04/12/2006

Per sisé any consecutiu la Ciutat de les Arts i les Ciències celebra, el 16 i 17 de desembre, el seu Festival de Nadal que inclou una àmplia oferta de propostes d’oci com ara teatre, tallers, animacions i una pista de patinatge en l’estany del Museu de les Ciències que funcionarà des de demà dimarts, 5 de desembre, fins al 7 de gener. A més, una representació del programa de televisió Mira quién baila farà una demostració i impartirà una classe de ball al públic que acudisca al Festival
La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el VI Festival de Nadal el dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre

 

Totes les activitats del Festival seran gratuïtes i es faran a la planta baixa del Museu de les Ciències Príncipe Felipe des de les 11.00 fins a les 19.15 hores, a excepció de la pista de patinatge, que serà de pagament i estarà instal•lada en l’estany del Museu.

Durant el cap de setmana, des de les 11.00 i fins a les 19.00 hores, es duran a terme una desena de tallers en què, amb el tema “Nadal, tradició i un poquet d’imaginació”, es mostrarà al públic com se celebren estes festes tradicionals en països com Rússia, el Japó, els països escandinaus, Mèxic, Austràlia, l’Índia, Egipte, Itàlia i Espanya. Així mateix, hi haurà contacontes, cercaviles i un festival de cultura japonesa amb videojocs, tallers i disfresses.

També el mateix cap de setmana el públic podrà gaudir de Musikeion, els concerts de música del món que oferix el festival. El primer serà de música del Japó, i el segon, de música africana. L’actuació del Cor S. Joan Baptista Comes: 50 aniversari completa les propostes musicals del Festival.

El dissabte 16 de desembre de 17.30 a 19.00 hores, els seguidors del programa de televisió Mira quién baila i aficionats al ball en general podran assistir a una demostració de dos parelles de ball i participar en una classe de ball impartida per professors del programa esmentat. Eixe mateix dia, a les 12.00 hores, en el vestíbul de l’Hemisfèric es farà l’entrega de premis del concurs de dibuix de Nadal.

També, com en anys anteriors, el teatre serà present en el Festival de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Així, el dissabte es representaran dos obres de teatre Mascarot i Violeta i Pantagruel, a càrrec de Teatre Home Dibuixat i Jácara Teatro, respectivament, mentre que El viaje de Ada, de Joaquina Teatro, i Animalico, de PTV Clown s’escenificaran el diumenge.