La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el Nadal

15/12/2009

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el Nadal

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat una sèrie d'activitats especials que se celebraran durant el període nadalenc. En concret, el Museu de les Ciències oferirà continguts destinats als xiquets, i ampliarà l'horari d'algunes activitats. En l'Hemisfèric, la nova pel·lícula ‘Animalòpolis' ens descobrirà com viuen alguns dels animals més fascinants del planeta.


A partir del 21 de desembre i fins al 6 de gener del 2010, el Museu de les Ciències Príncipe Felipe oferirà animacions científiques amb motiu de la programació especial de Nadal. Així, els xiquets que visiten l'exposició “Marvel Superherois” tindran l'oportunitat de pintar a un d'estos personatges o pintar la seua cara com si foren Hulk o Spiderman, entre altres.

A més, els visitants del Museu podran disfrutar d'un “Viatge en globus”, que els portarà a ascendir en un globus d'heli fins a la tercera planta del recinte. Les preguntes que realitzarà als xiquets l'animació virtual “Sinforoso, el superheroi més curiós”, alhora que els conta com passarà el Nadal en companyia d'amics i personatges d'altres exposicions, és una altra de les iniciatives que el Museu proposa per a les dates nadalenques.

En el Carrer Major del Museu, els xiquets fins a 12 anys podran divertir-se amb diferents joguets educatius, mentres que l'animació “Decora el teu arbre de Nadal”, permetrà que els visitants més jóvens puguen construir figures polièdriques per a adornar l'arbre de Nadal. Tot aquell que visite el Museu en estes dates podrà també disfrutar en companyia dels “Nans de la Ciència”, els científics més divertits que animaran el Museu este Nadal.

Nova pel·lícula Animalòpolis

A més, el 19 de desembre l'Hemisfèric incorporarà a la seua programació Animalòpolis, un viatge original i divertit al món animal. Guepards que corren com Ferraris, lleons d'òpera o crancs espantadissos són alguns dels protagonistes d'esta nova pel·lícula que la Ciutat de les Arts i les Ciències projectarà este Nadal els dissabtes a les 17.00 hores i els diumenges a les 12.00 hores.

Regala diversió

Este Nadal la Ciutat de les Arts i les Ciències torna a oferir la possibilitat de regalar diversió i una infinitat de plans per a poder disfrutar els 365 dies de l'any gràcies al Passe Anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un regal molt original i econòmic que s'amortitza amb la segona visita. Té dos tarifes adult (75 euros) i familiar/reduït (56.25 euros per persona).

Per la seua banda, la Ciutat de les Arts i les Ciències també oferix la targeta ‘El teu Regal', per a obsequiar familiars i amics amb una visita al Museu de les Ciències Príncipe Felipe, l'Hemisfèric i l'Oceanogràfic qualsevol dia de l'any i es pot adquirir tant per a adults com per a xiquets. El preu de la targeta ‘El teu Regal' és de 31.60 euros la d'adult i 24 euros la reduïda, aplicable a xiquets d'entre 4 i 12 anys, pensionistes, jubilats i persones amb discapacitat.