La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra hui el Dia del Llibre amb descomptes en llibreria

23/04/2014

El divulgador científic Javier Serrano presenta el seu nou llibre a les 19:30 en el Museu
La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra hui el Dia del Llibre amb descomptes en llibreria La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra hui el Dia del Llibre amb descomptes del 10 per cent en la compra de llibres que poden adquirir-se en les botigues del Museu de les Ciències i l'Hemisfèric. A més d'este descompte, s'entregarà un xicotet obsequi per la compra de llibres.

La botiga-llibreria del Museu de les Ciències, ubicada en el Carrer Menor, de lliure accés al públic, compta amb més de 500 títols amb una àmplia temàtica que comprén des de publicacions científiques fins a títols sobre naturalesa, ecologia, astronomia, animals, genètica, matemàtiques, arquitectura... S'inclouen també publicacions pròpies de la Ciutat de les Arts i les Ciències com ‘Les Mesures de l'Univers', ‘El Segell de la Individualitat', i els catàlegs d'exposicions com El Llegat de la Ciència: Ramón y Cajal, Severo Ochoa i Jean Dausset.

Entre altres títols es troba el llibre 'Dani ja no té por dels taurons', editat també per la Ciutat de les Arts i les Ciències. Este llibre explica de forma divertida als xiquets el valor d'estos animals que es troben amenaçats i als que cal protegir per a aconseguir la seua conservació.

Els visitants també disposen en la botiga de l'Hemisfèric d'un xicotet espai de llibreria amb títols relacionats amb l'espai o l'astronomia i les projeccions actuals. Per la seua banda, en la botiga de l'Edifici d'Accés de l'Oceanogràfic es poden trobar llibres sobre el medi marí, que demà tindran un 5 per cent de descompte, excepte ‘Dani ja no té por dels taurons' al que se li aplica el 10 per cent de descompte.

El paper dels museus de ciència

Per a celebrar esta jornada especial, hui dimecres, a les 19:30 hores en la Sala polivalent del Museu de les Ciències, el divulgador científic i doctor en Enginyeria Industrial, Javier Serrano Martínez, presentarà el seu llibre ‘Ciència + tecnologia + societat + museus = Com aconseguir que el futur s'assemble al que esperem'. Amb esta obra, l'autor tracta de respondre a preguntes com ¿per a què servix la ciència? És la nostra qualitat de vida millor gràcies a ella? o Qui decidix la ciència que ha de fer-se? I ho fa a més incloent un element central: el paper que han de jugar en este debat la ciutadania i els museus de ciència del segle XXI.