Diumenge se celebra a la Ciutat de les Arts i les Ciències la segona edició del Dia de l'Esport

10/11/2006

Per segon any consecutiu, la Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el Dia de l’Esport, una jornada especial de participació i d’aprenentatge, oberta a tothom i de caràcter gratuït, que tindrà lloc diumenge que ve, 12 de novembre, amb l’objectiu de contribuir a conéixer millor i fomentar la pràctica esportiva
Diumenge se celebra a la Ciutat de les Arts i les Ciències la segona edició del Dia de l'Esport

 

Demostracions, exhibicions, tallers infantils, xarrades, zones de joc, firmes d’autògrafs són només unes quantes de les diverses propostes que s’oferixen al públic. A més, el Dia de l’Esport tindrà la presència a partir de les 12.30 hores de Marta Fernández de Castro, actual campiona de la volta a peu i capitana de l’equip Terra i Mar.

Durant la jornada, a l’exterior del Museu de les Ciències i L’Hemisfèric, d’11.00 a 17.00 hores ininterrompudament, convergiran exhibicions de diversos esports com ara judo, esgrima, tir amb arc, capoeira o pilota a mà. A més, el públic podrà conéixer el TaronJet, el vehicle ecològic fabricat per la Universitat Politècnica de València, que farà demostracions en el passeig de xiprers del complex.

A més dels tallers de triatló per a xiquets i piragüisme, una altra de les activitats proposades és la zona de jocs on es podrà participar en minipistes de tenis i basquetbol, balls de societat, taller de l’equilibri amb bicicletes, com també en un futbolí gegant, un llançador de pilotes de futbol o amb videojocs de basquetbol, automobilisme, futbol o tenis. Els visitants que vagen al passeig Sud podran gaudir d’una mostra d’expedició a la muntanya. També es faran activitats que ens ensenyaran en el passeig d’Arcbotants l’esport i el joc adaptat per a invidents, en concret, el futbol, els escacs i el ciclisme.

Cicle de conferències
Demà dissabte, 11 de novembre, el cicle de conferències sobre tecnologia i esport es completarà amb la dedicada a l’“Automobilisme de competició ecològic” que impartirà José Antonio Soler, membre de l’equip TaronJet. La conferència es durà a terme a les 19.00 hores a l’Auditori Santiago Grisolía.